Caritas-Säätiö on ostanut Metsolan Kotihoito Oy:n sekä siirtyi hoitamaan metsolakotien vuokraustoimintaa

Oululainen Caritas-Säätiö laajentaa kotihoitopalvelutoimintaansa Oulussa ostamalla Metsolan Kotihoito Oy:n koko osakekannan. Metsolan Kotihoito Oy tuottaa kotihoidon palveluita Metsolakotien senioriasumisen kohteissa. Yrityskaupan myötä Metsolan Kotihoidon asiakkaiden palvelu jatkuu ennallaan ja nykyinen osaava henkilökunta pysyy samana.

Caritas Palvelut Oy ja Villa Metsola Oy ovat solmineen yhteistyösopimuksen Metsolakotien ikäihmisen palveluasuntojen vuokraamisesta. Metsolakotien vuokraustoiminta siirtyy Caritas Palvelut Oy:lle 1.12.2015 alkaen. Metsolakodit tarjoavat ikääntyville turvallista ja itsenäistä senioriasumista esteettömässä ympäristössä. Asukkaille on tarjolla yksilöllisesti suunniteltuja palveluja, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia, sekä tukevat kotona asumista mahdollisimman pitkään. Metsolakotien yhteisöllisiä senioriasumisen kohteita Oulussa ovat Metsolan Kartano Puolivälinkankaalla, Metsolan Hovi Hintassa sekä Oulun Rohdos keskustassa. Asuntoja näissä kohteissa on yhteensä 300. Yhteistyön myötä Caritaksen palvelujen piirissä Oulussa on kaikkiaan yli 1000 ihmistä.

Yleishyödyllinen Caritas-Säätiö tuo vapaaehtoistoimintansa kautta Metsola Kartanon ja Metsola Hovin asukkaille lisää arjen aktiviteetteja ja mahdollisuuksia kanssakäymiseen toisten ihmisten kanssa. Caritaksen vapaaehtoistoiminnassa on tällä hetkellä aktiivisesti mukana 70 vapaaehtoista.

 Lisätietoja Caritaksesta: www.caritaslaiset.fi

Comments are closed.