Kun muutat

Kun haet asukkaaksi

  1. Tiedustele vapautuvia huoneistoja vuokraneuvottelija Sari Ruonalalta (Hovi ja Rohdos) p.  040 505 1490 tai sari.ruonala(@)caritaslaiset.fi. Metsolan Kartanon huoneistoja hoitaa johtava ohjaaja Marita Puolakanaho. Täytä ja lähetä asuntohakemuslomake: Caritas-asuntohakemus
  2. Sovi tapaaminen vuokraneuvottelijan kanssa. Hän esittelee talojemme toimintaa ja palveluja ja laatii hinta-arvion asumisesta palveluineen.
  3. Toimita vuokrasopimusta tehtäessä seuraavat liitteet: tulotiedot, eläketodistukset, verotodistus ja erittelyosa sekä lääkärin c-lausunto.
  4. Asunnon irtisanomiseen täytä oheinen lomake ja toimita se huolellisesti täytettynä vuokraneuvottelijalle.         Irtisanomisilmoitus

Muuttajan muistilista

  1. Tee muuttoilmoitus ja sähkösopimus. Huomaa, että osoitteenmuutos pitää ilmoittaa erikseen tilaamillesi aikakaus- ja sanomalehdille.
  2. Siirrä kotivakuutus uuteen osoitteeseesi tai solmi uusi kotivakuutus.
  3. Mikäli sinulla on turvapuhelin, siirrä puhelinliittymäsi jo ennen muuttoa uuteen kotiin. Muista myös ilmoittaa muutostasi turvapuhelimista vastaavalle kaupungin työntekijälle numeroon 044 7035210.
  4. Ohjeita muuttajalle Ohjeita uudelle asukkaalle

Yhteistyö omaisten kanssa

Henkilöstömme toimii yhteistyössä omaisten kanssa siinä määrin kuin asukkaamme hyvinvoinnin kannalta on tarpeen ‒ ja tietysti vain asukkaamme luvalla. Yhteistyöstä omaisten kanssa sovitaan palveluohjauksessa. Henkilöstöllämme on vaitiolovelvollisuus koskien asukkaamme henkilökohtaisia asioita sekä hoitotyössä ilmeneviä seikkoja.